Loader

Werkgever

Werkgever

Wij geloven in een op maat gemaakte en persoonlijke aanpak.

 

Hoe werkt de dienstverlening?
Wat is employer branding oftewel werkgeversimago ?

 

Definitie Employer Branding

“Een authentieke en onderscheidende voorkeurspositie verkrijgen en behouden als werkgever in de mindset van (potentiële) medewerkers en hun beïnvloeders met als doel het aantrekken en behouden van de juiste medewerkers.”

Door te kiezen voor een ijzersterke employer branding tijdens het recruitmentproces zorgen wij ervoor dat jij aantrekkelijk wordt voor uitstekende kandidaten met als resultaat goed talent die naar jou toekomt en dat scheelt weer het eindeloze zoeken.

Dus neem gerust contact met ons op.

Onze opdrachtgevers kiezen voor ons! Wij komen uit Generatie Z/Milennials en zijn dus jong, wij zijn flexibel, hebben ervaring in werving-en selectie en wij weten hoe wij diverse generaties op een unieke manier kunnen aanspreken. Door recruitment te combineren met marketing bereiken wij een groter aantal potentiële medewerkers.

 

Als een Almere based familiebedrijf, zetten wij ons volop in voor onze stad, maar ook voor de mensen om ons heen. Ons bedrijf is laagdrempelig en wij kennen elkaar ook allemaal ontzettend goed.

 

Wij staan daarnaast voor een persoonlijke benadering, gastvrijheid en wij denken mee met onze opdrachtgevers. Denken in oplossingen doen we graag. Mocht je toch niet tevreden zijn over de dienstverlening, doen wij er alles aan om hier verandering in te brengen!

Time to brand yourself a hero

Wat doen wij voor jou?
Wij komen bij jou langs en gaan met jouw collega’s/werknemers in gesprek over hoe het bedrijf wordt gezien als werkgever. Wat de positieve punten zijn, wat de verbeterpunten zijn, welke vacatures met moeite worden ingevuld en welke vacatures wat meer aandacht nodig hebben om de juiste mensen naar jou toe te trekken die ook daadwerkelijk bij de organisatie passen.

 

Wij bieden een breed scala van diensten aan waarbij wij gaan kijken welke diensten het best passen bij jouw bedrijf en jouw wensen. Zo kunnen wij een op maat gemaakt pakket aanbieden om de employer branding op de juiste manier toe te passen. Zodra wij dit uitgewerkt hebben, kan het echte werk beginnen!

 

Het zal een proces worden van minimaal 3 maanden (op basis van de wensen) waarbij wij onder andere de socials, marketing, de website en de recruitment onder de loep nemen om nieuwe (dingen) te integreren en te verbeteren, zodat alles smooth loopt en jij niet alleen de juiste helden naar je toe trekt, maar ook jouw social image verbetert wat misschien zelfs voor nieuwe klanten kan zorgen!

 

“Een vacature kan wel 1,000 keer zijn bekeken maar als die vacature 1,000 keer door de verkeerde doelgroep is bekeken, heb jij er uiteindelijk niks aan gehad.”

De zaken gaan goed en het bedrijf is aan het groeien. Dit betekent dat er naar meer personeel gezocht moet worden.

 

Zoeken naar een geschikte kandidaat kost veel tijd en moeite. Er moet een vacature uitgezet worden, contact opgenomen worden met de kandidaten, afspraken moeten ingepland worden etc.

 

Na al de moeite kom je na een inwerkperiode erachter dat dit toch niet de geschikte kandidaat is. Heb je de tijd om alweer kandidaten uit te nodigen, gesprekken met ze aan te gaan en weer bij het begin te beginnen?

 

Het moment dat je tekort schiet aan tijd, komt Hero Company in beeld. Wij kunnen al deze processen voor jou overnemen. Wij zoeken voor jou de hero die je nodig hebt!

 

Zodra je op zoek bent naar een geschikte hero, kun je contact met ons opnemen. Na een kort kennismakingsgesprek over de telefoon zullen wij een afspraak inplannen om te bespreken wat wij voor elkaar kunnen betekenen en hoe wij deze samenwerking zo goed mogelijk tot stand kunnen brengen.

 

Tijdens het kennismakingsgesprek maken wij duidelijk:

  • Wie is Hero Company?

  • Wat zijn de wensen voor het overnemen?

  • Wat is onze werkwijze?

Dus neem gerust contact met ons op.

Voor u zijn wij altijd de snelste

Communicatie is bij ons het belangrijkst, daarom houden wij u altijd op de hoogte.

Wij zijn pas blij als u dat ook bent!

[layerslider id=”6″]

Wie zijn wij?

Hero Company uitzend- en recruitment is oorspronkelijk een uitzendbureau. Wij zenden jou uit naar een werkgever die bij jou past en wij zullen ervoor zorgdragen dat je match goed is. Werk je al een tijdje als uitzendkracht en wil je overstappen? Dat kan! Natuurlijk in overleg met de klant. Eindelijk heb je een baan die je al die tijd zocht!

Voor u zijn wij altijd de snelste

Communicatie is bij ons het belangrijkst, daarom houden wij u altijd op de hoogte.

U bent vrijwel gegarandeerd dat u een goed en leuk bedrijf toegewezen krijgt.

Wij zijn pas blij als u dat ook bent!