Loader

Geschiedenis

Geschiedenis

Hero Company bestaat voorlopig nog uit mijn broer Ardian, en ik, Gentiana. Wij wilden in 2018 voor onszelf beginnen en het liefst ergens waarin wij mensen konden helpen. Doordat wij veel ervaring hebben met het werven en selecteren van nieuwe medewerkers, is dit een vak wat wij wilden blijven uitoefenen, maar dan fulltime. Het doet ons goed om te zien dat wij iemand kunnen helpen met knelpunten op de arbeidsmarkt.

 

Ardian en ik schelen 1,5 jaar. Wij zijn samen opgegroeid en hebben veel samen gedaan. Denk aan samen naar school lopen, huiswerk maken, sporten en elkaar aanmoedigen waar nodig is. Vanuit huis hebben wij geleerd om altijd alles samen te doen. Het was een kwestie van tijd voordat wij samen gingen ondernemen.

 

Wij zijn opgegroeid in een multicultureel en ondernemend gezin. Onze moeder komt uit Friesland en onze vader uit Kosovo. Uit beide culturen halen wij de mooiste gewoontes, zoals de Nederlandse punctualiteit en de Kosovaarse gastvrijheid. Daarom hebben wij het altijd als een voordeel gezien om in deze omgeving te mogen opgroeien en nemen we deze gewoontes mee in onze manier van ondernemen.

 

Als familie hebben wij veel samengewerkt. Onze moeder heeft de eerste stap naar het ondernemerschap gemaakt. Als voormalig wijkverpleegkundige heeft zij het altijd belangrijk gevonden dat er goede zorg geleverd kon worden, daarom besloot ze een eigen zorgorganisatie op te zetten dat inmiddels al 12 jaar bestaat. Ardian en ik zijn hier ook werkzaam geweest. Ardian beheert de vacatures en de marketing en ik zorg voor de financiële administratie en onze HKZ (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector).

Neem contact met ons op